Showbiz

Luna napravila veliki HAUS U ZADRUZI 3 a niko je nije mogao zaustaviti da UĐE..

Naime pjevačica koja je dio grupe Luna je nedavno napravila problem u rijalitiju nakon što se nije sve odvijalo onako kako ona želi i smatra da je najbolje da se dešava.

Naime Ivana Krunić je jutros plakala pred svima jer je priznala da joj već neko vrijeme nedostaje njena majka i da ne može bez nje jer je jako vezana za svoju porodicu te da bi sve dala da može da bide sa njom,

Nakon što je vidjela da ona plače odmah joj je prišla Jelena Krunić koja je već treću sezonu u rijalitiju i ona je odlučila da će joj pomoći maksimalno oko toga da je smiri.

Naime ona je nju zaista smirila maksimalno i rekla joj je da treba da se smiri i da ne misli o tome jer nakon što počne Zadrugavizija ona će da se zabavi i bit će joj lijepo i dobro s obzirom na to kako će ona da bude najbolja od njuh s obzirom na to da je već itekako iskusna u svemu tome.

Naime ona je njoj zaista pomogla oko svega toga i usmjerila je ka tome šta i kako treba da uradi da bi mogla da se nosi sa svim tim i na koji način.

Ivana tvrdi da se ona nikada nije odvajala od svojih i da joj je to bilo prvi put i nikako joj nije bilo jedostavno nešto ovako ali nekako se uspjela nositi sa svim tim i to zaboraviti.

U to se možete i sami uvjerite šta i kako se dešava te na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *