Showbiz

LUNA odmah počela praviti probleme.. ZAPRIJETILA JE JELENI PEŠIĆ da ni slučajno ne bi…

Naime Luna Đogani je odlučila da će da se malo druži sa članovima Sikter štaba i da želi malo sa njima da razgovara nakon što se ponovo vratila u rijaliti.

Naime ona je bila jako ljuta jer je Jelena Pešić bila jako bliska sa njenim dragim Markom sa kojim se ona odmah pomirila i pokazala kako se oni zapravo nikada nisu ni posvađali nego da su samo glumili da se zapravo desilo nešto tako.

Naime Luna Đogani je odmah odlučila njoj dati do znanja da više ni ne pokušava da ostvari sa njenim momkom i da je to njen momak i da ona nema šanse pored nje.

Bila je pomalo i smiješna scena kako je Luna pokazala veliku ljubomoru i kako je itekako spremna da uradi nešto ovako i na ovakav način.

Naime oni su pričali o tome kako su se zabavljali na žurci na kojoj naravno nije bilo Lune i tada su se one baš zabavile na pravi način i onako kako su htjele da urade i naprave nešto ovako i na ovakav način.

Naime Luna je priznala da se suosjeća sa Jelenom i da joj je žao jer je ona pogrešno shvatila određene stvari i jer je ona pomislila da bi mogla imati nešto sa Markom i da je moguće da se desi nešto ovako i na ovakav način.

Luna Đogani je do sada napravila sve samo kako bi ona dobila ono što ona želi i na koji način da bi bila sretna i zadovoljna i da bi imala ono što želi u svom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *