Zanimljivosti

LUNA OSTAVILA MARKA.. On joj se smijao kada mu je rekla da ga OSTAVLJA, da bi mu ona ovako uzvratila!!

Luna Đogani i Marko Miljković su nedavno imali veliku svađu ali nekako mnogima ovo nije ništa neobično i već su navikli na ovakve stvari. Naime nije se nadala da bi nešto ovkao moglo da joj napravi pa mu je odlučil ostvetiti se za sve što je on njoj napravio.

Naime do sada su imali veliki broj svađa i mnogi su već navikli na ovakve stvari da se dešavaju između njih i da je sve ovo sasvim normalno od njih da jedno drugom psuju sve po redu.

Nije se nadala da bi mogla ovako da mu odbrusi sada.Ona je sada baš pretjerala i psovala mu je sve po redu što je stigla te ga je to posebno naljutilo jer više nije ni mogao a ni htjeo da trpi njene uvrede te joj je rekao kako nema potrebe da mu se više obraća.

Luna je ušla u sopavaću sobu i počela je sve bacati dok nije sve uništila jer je baš bila ljuta na njega jer joj je napravio nešto ovako a ona nije očekivala da bi on mogao nakon svega da joj napravi nešto ovako.

Kako te nije stid svi su je pitali a ona se samo smijala i i dalje pravila scene i haus u rijalitiju.

Neke stvari niko nije mogao i neće moći da predvidi a tako ni ona sama.

Luna je spremna na sve samo kako bi pokazala da je neko naljuti i da mu odbrusi za sve i vrati u još većoj mjeri nego on njoj što je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *