Showbiz

LUNA OTKRILA KAKO JE SE POMIRILA SA MARKOM… Evo koliko je PARA DOBILA ZA TO!!

Luna Đogani je nedavno ušla u rijaliti i to su svi mogli da vide i da se uvjere u to da su ona i Marko zajedno i da zapravo nikada nisu ni raskinuli svoju vezu .

Naime sve je to bio jedan markentiški trik kako i na koji način bi oni mogli da zarade novac i da privuku veliku pažnju na sebe nakon svega što im se i kako do sada desilo.

Naime ona je priznala da je on nju zvao 14.01 i da su se tada dogovorili da će se pomiriti i da će biti zajedno i u rijalitiju i da će tada da otkrij svima da su zajedno i da nikada nisu ni raskinulu svoju vezu.

Luna je odmah zagrlila Marka na ulasku i tada je svima dokazalad a su oini zajedno i da nisu raqskinnuli.

Mnoge je ovo izenenadili ali i naljutilo jer su oni ismijavali ljuda da nisu zajedno i na taj način privlačili pažnju an sebe i stekli popularnost i na krjau su opet zajedno kao da se ništa niej ni desilo i kao da je sve sasvim u redu.

Luna se nije htjela oglašavati nakon svega i nije htjela ni komentarisati sve to što se desilo i na koji način se desilo do sada.

Oni su sada zajedno kao da se ništa nije ni deislo i to je to i nema dalje.

Ona se sada trudi da ostvari sve onako kako je oduvijek htjela i maštala da ima i da ostavri jednog dana u svom životu.đ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *