Showbiz

LUNA OTKRILA MARKU zašto je ušla u rijaliti te je nastao totali HAUS!!!

Naime Luna Đogani je nedavno ušla u rijaliti i sama je priznala da je to odavno planirala da uradi i jedva je čekala da uđe i da bude sa Markom koji joj je jako važan u životu.

Naime ona je se nedanvo posvađala sa Marijom Kulić koja joj ej spominjala i majku što je nju itekako naljutilo i uvrijedilo da ona nije mogla ostati ravnodušna na to i počela se svađati sa njom.

Naime ona je nakon toga imala i svađu sa Markom koji se pitao kak ona ne može da shvati neke stvari i šta ljudi zapravo pokušavaju da joj urade i na koji način da joj naprave određene stvari.-

Naime ona je prioznala da je oan sigurna u to da je ona zaslužila da je neko voli ludački i da oan to želi jer smatra da je ona to i zaslužila da ima.

Naime on je nju pitao zašto to radi i zašto on uvijek mora da je spavašava i to na ovakav način i zašto je sebi priuštila nešto ovako i na ovakav način.

Naime on je njoj na kraju zaprijetio da ne radi gluposti i da se smiri jer on više ne želi i ne može da podnese da je gleda dok radi ovakve gluposti i na ovakav način.

Luna je nakon svgea odlućčila da bi najbolje bilo da se sa njim pomiri i da krene tamo gdje su stali i kao da se ništa nije ni desilo i kao da imaju sve onako kako su oduvijek htjeli te i maštali da imaju jednog dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *