Showbiz

Luna podijelila TEKST SVOJE NOVE PJESME… Ovim je dokazala kao i dalje voli SLOBU…

Luna Đogani je odmah po izlasku iz rijalitija odlučila da će da se posvetiu svojoj karijeri i da će da počne da reodvno sve radi kako bi uspjela da uradi i ostavri ono što želi u svom životu.

Naiem ona je sa Markom Miljkovićem dogovorial da će da se vide 14.07 kao što je on to tražiod od nje da bude s obzriom na to da bi tada trebalo da im bude 6 mjeseci veze a još se ne zna da li će se to desiit s obzirom na to kako i na koji način su oni završili sve dan prije finala.

Luna je podijelila sa svojim fanovima tekst svoje nov epjesme koju je već snimila u Makedoniji i o kojoj ona već priča od kako je izašla iz rijalitija.

Naime ona ej dala interviju u kojem je ptiočala o tome kako je snimila ovu pjesmu u Makedoniji te kako ne može da vjeruje da je uspejla u tome i da je snimila jer je neklalop smatrala da bi to bilo najbolkje za nju u bilo kojem smislu.

Dok je Lina pričala cijelo viejem joj se u roječi uplitala Anabela što je neke od njenih fanova toliko ljutilo da su joj napiosali ako njoj n etreba majka nego njoj treba momka i da je bole da se sukoro tome posveti malo ozboljnije a ne ovkao na ovaj način.

Kada malo pogledate neke situacije koje su do sada bile i način na koji su se dešvale nisu toliko loše kako je ona mislila da jesu i da treba da funkcionišu do sada tako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *