Showbiz

LUNA PRED MAKROM priznala da bi PONOVO IZABRALA SLOBU… Evo zašto,,,

Naime Luna Đogani i Marko Miljković su bili gosti u jednoj emisiji gdje su oni imali zadatak da otvoreno pričaju o određenim stvarima. Naravno bez ikakvih problema oni su to i uradili.

Naravno to se podrazumijevalo da će biti i jako škakljivih i nezgodnih pitanja i zaista je i bilo takvih pitanja.

Naime Slobodan Radanović je jako uspiješan i do sada je snimio jako dobre pjesme i jako mu dobro ide.

Luna je imala zadatak da izabre između Slobe i Gastoza s kim bi ona duet snimila i naravno ona je priznala da bi to uradila sa Slobom.

Naime ona je bez problema priznala da bi ona to uradila sa njim iako je pored nje bio njen sadašnji momak koji je samo slušao i nšta nije komentarisao.

Naime Luna nikada nije uimala problem da prizna nešto tako i mnogi su se mogli da uvjere da je sve to među njima sasvim normalno i sasvim u redu da se dešava.

Niame ona je Slobu voljela svim srcem i zbog njeag je bila spremna na sve da uradi sve i svašta i to su svi mogli da vide i da se uvjere da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi i da se dešava.

Luna se maksimalno trudila da uradi i ostavrti sve ono što želi i na koji način želi da ima i da ostvari u svom životu kao i zbog čega.

Sada je ponovo sa Markom i uživa sa njim i nema problem da pokaže emocije i da svi mogu da vide kako ona uživa sa njim i šta ima sa njim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *