Showbiz

LUNA PREKRŠILA GLAVNO PRAVILO dok je pričala sa MAJKOM… Sada joj slijedi VELIKA KAZNA ili DISKVALIFIKACIJA…

Luna Đogani je nedavno napravila veliki prekršaj u rijalitiju a to se desilo nakon njenog vraćanja iz emisije u kojoj je bila gost. Ona je bila nekako sva sretna i vesela te je malo igrala ispred ogledala i pričala sa svojom majkom Anabelom.

Ona je rekla Anabeli da je vidjela kako joj je ona lajkovala sliku a već je poznato kako oni u rijalitju ne smiju da koriste mobilne telefone a ako ga nema koid sebe kako je mogla vidjeti da joj je majka lajkala sliku.

Sada joj slijedi velika kazna ili čak diskvalifikacija zbog ovoga jer naime već je poznato kako im nije dozvoljeno da rade ovakve stvari.

Luna je nedavno imala nervni slom nakon što je saznala kako je Marko posudio 1000 dinara od Milijane da bi se mogao kockati nakon što mu je ona priznala da joj se on baš sviđa te da ima želju da bude sa njim.

Milijana joj nije neka konkurencija i ona je toga svjesna li je posebno ljuta na Marka jer je posudio od nje pare nakon što je saznao da MIlijana misli kako se ona njemu sviđa.

Marko nije slušao Lunu šta je pričala i nju je to još više naljutilo jer je nju to posebno povrijedilo jer je on uradio ovo a nije se konsultovao sa njom i nije je pitao šta ona misli o svemu tome.

Luna je plakala kao malo dijete dok je Marko uživoa u kockarnici i nije se vratio dok niej potrošio sve pare a kada se vratio ponašao se kao da se ništa nije desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *