Showbiz

Luna priznala da je NADEŽDA zaslužila da joj se desi nešto ovako!!

Luna Đogani nikada nije bila u dobrim odnosima sa Nadeždom Biljić koja je nedavno ponovo pretučena nakon svega što joj se do sad i kako joj se do sada dešavalo.

Naime ona je je priznala da ona i sumnja da se Nadeždi ovo desilo i da je Toma uradio nešto ovako jer ona je spremna na sve samo kako bi dobila ono što želi i kako želi da ima u svom životu.

Nadežda Biljić je mučenički pretučena od strane Tome Panića koji je nju pretukao nakon što je saznao šta i kako mu je ona uradila i na koji način te je odlučio dati sve kako bi joj se osvetio za to.

Nakon Lunine izjave svi su se nekako zgrozili i nisu mogli da vjeruju da je ona sprmna na nešto ovako da joj uradi i da kaže za Nadeždu jer bez obzira na sve i u kolikoj svađi su opet nije u redu da priča nešto ovako i na ovaj način.

Sanja Stanković je priznala da je Luna jednom prilikom pričala o tome kako je njen otac nekoliko puta do sada tukao njenu majku i da njoj nije bilo ni malo svejedno jer joj se desilo nešto ovako i na ovakav način.

Nakon Sanjine izjave Luna je odlučila da će odmah da je blokira na svim mrežama jer ipak nije mogla da vjeruje da je ona spremna na nešto ovako da priča o njoj nakon svega što su i kako one do sada imale i kako su se družile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *