Showbiz

LUNA priznala kako se MARKO IŽIVLJAVAO NAD NJOM i kako je MALTRETIRAO.. Pogledajte ovaj video…

Luna Đogani je nedavno priznala kako je shvatuila da njena veza sa Mrkom Miljkovićem ide niz brdo i kako ona sa njim jednostvano nije ono što bi ona htjela da ima u svom životu a trebao joj je vremena d asve to shvati.

S obzirom na tio da se iz dana u dan sve više svađaju i da jednostavno više ne može da podnese i da izdrži da bude sa njim i da joj vreijeme sa njim provedeno u posljednje vrijeme posebno ljuti i da ne može da se pomiri sa tim.

Naime ona ima potrebu da svima kaćže ono što misoi i ono što je muči pa tako i Masrku odnosno svom momku.

Nedavno su se posvađali nakon svega i pogotovo kada je Marko vidio da Luna pije i da je prije toga uzimala terapiju i antidepresiva i da ond aočekuje da joj neko i nešto i pomogne.

Njemu to nikako nije jasno da je mogućše da je nešto ovako da se desi i da bi neke stvari mogle da i dese bez obzira na sve.

Luna tvrdiu da je sigurna da ova veza prelazi u maltretiranje i da bi joj bilo bolje da što prije to riješi jer na kraju će ostati i sam povrijeđena kao i sa Slobom što je bilo i što se desilo.

Sloba Radanović je Lunu totalno uništio i imala je po nekoliko nervnih slomova dok je bila u vezi sa njim dok je bio u rijalitiju a onda su nastali itekako veliki problemi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *