Showbiz

LUNA ŠČEPALA Markova stopla i počela da ga LJUBI I DA GA UJEDA.. Zgrozit će te se kada vidite ovo…

Luna Đogani i njen momak Marko Miljković su nedavno nakon svih svađa koje su imali odlučili da će se pomiriti i biti ponovo zajedno. Naime svi su već navikli na njih i na ovakav odnos koji oni imaju već duže vrijeme.

Naime oni su se ljubili i dodirivali pred svima bez imalo stida i srama i njima je bilo važno da su oni sretni i zadovoljni a sve ostalo je manje važno.

Naime Marko je Lunu pitalo da li ona njega želi ili ne, a ona mu je priznala da naravno to da želi da bi joj on rekao da on želi da ima nešto slatko pred sebe.

Oni su otišli u krevet nakon čega su počeli da se maze i ljube a Luna mu je uzela nogu i počela je da ga gricka i ujeda za noge dok je on ležao pored nej.

Svi su je pitali kako joj se ne gadi raditi ovakve stvari ali ona je priznala kako je njoj samo važno da je ona sretna i zadovoljna i da je njoj lijepo a sve ostalo je manje važno.

Priznala je da ona voli najviše muška stopala koja su izuzetno lijepa i ne može da im odoli a ovakve stvari radila je i svom bivšem momku Slobodanu Radanoviću sa kojim je bila u vezi dok su bili u rijalitiju.

Marko se nije ni malo bunio što ga Luna ovako smara i ljubi, dapače i on se opustio i pustio je da ga ljubi i uživao je dok je ona to radila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *