Showbiz

Luna se do nedavno družila sa ANASTASIJOM i VELJKOM ali nisu je zvali na svadbu..

Luna Đogani je do sada uradila puno toga u svom životu i neke stvari koje je do sada uradila su za nju bile itekako važne i ni sama nije mogla da vjeruje da će joj se desiti ovo.

Naime Luna Đogani je nedavno snimila svoju pjesmu kojom je naprosto sve oduševila i mnogi nisu mogli da vjeruju da je nešto ovako i na ovakav način moguće da ona uradi i napravi od svoje karijere.

Naime Luna je priznala da se iznenadila kada nije dobila pozivnicu za vjenčanje od Anastasije i Veljka jer ipak bila je dobra sa njima ali nije mogla d vjeruje da je nisu zvali na vjenčanje.

Naime ona je kasnije odlučila da bi najbolje bilo da se izvuče iz svega ovoga i da na ovaj način uradi nešto ovako.

Luna Đogani se do sada maksimalno trudila oko svega da bi uradila i napravila određeni broj stvari koje su joj itekako prioritet u životu i oko kojih se ona maksimalno trudi da ih uradi i napravi na najbolji način.

Naime ona je Veljki Bogdani čestitala na zarukama i poželila im puno sreće i ljubavi u daljem životu i odlučila ih je maksimalno uputiti u sve to.

Luna Đogani se do sada na sve moguće načine trudila da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način i da neke stvari koje su joj se desile prođu na taj način.

Sada je sretna sa Markom i maksimalno se trudi da uspije u toj vezi i da bude sretna i zadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *