Showbiz

Luna u hlačama ima BUJNU ZADNJICU zahvaljujući OVOME a kada se skine nema ništa… Konačno je otkrili!!

Luna Đogani je do sada pokazala kako ona ima jako dobar izgled i kako je ona posebno zadovoljna s tim kako ona izgleda i hvali se na sve strane kako ima bujnu zadnjicu na kojoj joj mnogi zavide.

Nedavno su ostali zadrugari u njenom garderoberu pronašli umetke zadnjicu koje ona redovno nosi da bi mogla ovako da izgleda i da se hvali sa svojim izgledom na sve strane.

Nju je jendom prilikom posebno naljutila Maca Diskrecija koja joj je rekla kako ona ima zadnjicu kao dvije baterije da bi se Luna naljutial i odlučila da uzme ove umetke za zadnjicu kako bi pokazala da ona ima veću zadnjicu nego što je ima ona.

Luna se naljutila kada je čula šta ona priča o njoj i posebno je bila ljuta zbog tog ai priznala je kako joj jendostavno to ne može oprostiti i dozvoliti da ona tako priča o njoj.

Kada je Luna čula šta o njoj pričaju i kako se priča da ona ima umjetnu zadnjicu i da nosi te plastične umetke kada nosi hlače ona se toliko naljutiald a je rekla da ona želi da čuej šta Marko kaže na sve to jer je on imao priliku da vidi kako izgleda njena zadnjica i kolika je ona.

Kada to pogledate i sami s emožete uvjeriti da je u njenom oramru bile gaće sa umetcima koje se mogu kupiti u kineskoj radnji koje je izgleda Luna kupila samo kako bi i ona imala ovakvu zadnjicu kao i Maca Diskrecija koaj za razliku od nje ima tu zadnjicu i kada se skine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *