Showbiz

LUNA UŠLA U ZADRUGU!! Marko plakao od SREĆE, ali pogledajte šta mu je ona rekla…

Luna Đogani je sinioć ušla u Zadrugu i mnoge je ovo šokiralo jer je ona govorila da više nikada neće ući u rijaliti nakon svega što joj se i kako desilo i na koji način se nosila sa određenim stvarima.

Naime ona je prioznala da se toliko raduje ovom danu kada će vidjeit lice svog bivšeg momka i kako će ponoov da provopdi sa njim svaki dan.

Naime ona je priznala da joj neće biti jednostavno kada vidi svog momka i to na ovakav način ali joj to nije problem.

Naime ona je prizunala da se sa ovakvom situacijom kada je ona bila sa Slobom i zna koliko joj je bilo teško sve to i na koji način se nosila sa svim tim.

Naime ona je proznala da nikada ne bi ušla u rijaliti da nije spremna da se nosi sa svim tim stvarima i sa svim tim problemmima i da je spremna da uradi sve samo kako bi mogla da se nosi sa svim tim.

Luna je sa Markom imala jako zanimljivu vezu i to su svi mogli da vide i da se uvjere a pogotovo dok su bili u rijalitiju i dok su vrijeme provodili tamo.

Nikada nije mogla da zamisli nešto ovako i na ovakav način da joj se dešava i da je to ono što ona želi da ima i da napravi u svom životu.

Šta će se sada desiiti to niko ne može predpotaviti i predvidjeti da je nešto ovako moguće da se desi i da funkcioniše na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *