Showbiz

LUNA već planira VJENČANJE sa Markom a on ni riječi da kaže.. Samo joj se SMIJE DOK GLEDA SVE OVO…

Luna Đogani i Marko Miljković su se ponovo pomirili i ovo je po ko zna koji put da im se nešto ovako do sada dešavalo. Naime za njih su sve ove stvari postale sasvim normalne. Ona tvrdi da jednostavno ne moće bez njega jer je on njeno sve i sa njim je navikla da radi sve i bez njega je ništa.

Ona ga je nedavno zagrlila dok su se gledali u ogledalo te ga je pitala da li on vidi kako su oni lijepi zajedno kao što to ona vidi.

Marko je naravno u nju gledao blijedo i nije mu bilo jasno o čemu ona priča dok je gledala u ogledalo.

Marko joj je na sve to rekao kako on vidi da je ona posebno lijepa.

Luna je rekla da kada bi ona imala svadbu da bi na njenoj svadbi trebao da bude jedan di džej zajedno sa narodnom muzikom tako da bi svi gosti mogli da uživaju s obzirom na činjenicom da je ona iz porodice u kojoj njeni pjevaju folk muziku.

Naime ona se već zamislila sa Markom da sjedi za vjenčanim stolom i kkao bi oni bili sami za stolom a ostali gosti naravno da su odvojeni od njih kako bi se na taj način moglo da uoči ko je ovdje glavna uloga, rekla je Luna.

Dok je ona o svemu tome pričala i maštala o vjenčanivi koju je htjela da ima jednog dana, Marko je samo šutio i nije joj htjeo ništa reći na sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *