Showbiz

LUNA zakazala TEMRIN kod PLASTIČNOG HIRURGA jer želi da ima VELIKE GRUDI jer i Marko ima veliku želju za tim…

Luna Đogani je otkrila kako ima veliku želju da ide na plastičnu operaciju i da poveća svoje grudi jer joj je to oduvijek bila velika želja i ona sada želi to i da uradi.

Ona je već do sada nekoliko puta priznala kako pored svojih grudi koje su premale želi da smanji svoj nos koji joj se ne sviđa te želi da promijeni njegov izgled.

Osim toga Luna Đogani je priznala kako je ona spremna na sve da uradi samo kako bi Marka usrećila i kako bi on bio zadovoljans tim kako izgleda njeggova djevojka.

Osim toga Luna Đogani je pričala sa njim otvoreno o tome te joj je on rekao kako smatra da ne bi trebalo da koriguje izgled svog nosa i nego je njemu najvažnije da ona ima malo veće grudi da može i da uživa dok ih gleda.

Dok ej oan o tome pričala slušali su je i ostali ukućani te su je pitali da li je spremna na to da promijeni i svoju glavu jer je i to itekako neophodno i potrebno s obzirom na i to kako razmišlja i šta sve radi u svom životu.

Luna se naljutila te im svima poručila kako ona ima dobro srce i to je najvažnije od svega a to što oni njoj pričaju je ne zanima i ne želi ni da čuje za to.

Šta Marko želi i smatra da je najbolje je sada najvažnije i to ona želi i treba da ispuni a ostalo sve je manje važno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *