Showbiz

Luni je SUTRA ROĐENDAN a MARKO je zaboravio i nije joj pripremio POKLON.. Poludit će kada to sazna!!

Naime sinoć je u Bijeloj kući bio zadatak da se izabere najnelojalnija osoba u rijalitiju a sada su na red došli Iva Grgurić kao i Luna Đogani i Filip Đukić. Oni su imalo zadatak da oni sada glasaju i da iznesu svoje mišljenje o svemu.

Đedović je pričao sa Ivanom Šopić te joj je priznao kako se do sada bezbroj puta uvjerio kako iz dana u dan postoji sve veći broj nelojalnih osoba i da on ni sam ne zna koga bi ona odabrao.

Naime on je priznao da se nije nadao da bi Mića mogaod a priča onako ružne i loše stvari o njemu jer nije mogoa ni zamisliti nešto tako.

Naime Zorica je za njega bila dobra i on je priunao da za njeag je lojalonst oid vaćnosti samo do njemu važne dvije osobe i to ona osoba koja ga je izdala prema njoj nikada neće moći da bude lojalan i to je jednostavno tako.

Naime on je naveo Šopićevu jer je ona bila sa Janjušem pa na koji način su oni sve to završili i kako su se posvađali te kako se situacija među njima odvijala i na koji način.

Po njemu on nikada nikome nije uradio ništa loše.

Sutra je Luni rođendan i svi se pitaju da li joj je Marko već nešto pripremio za rođendan s obziriom na to da ništa nije spominjao i da nije ni tražio neku pomoć i slično.

Niko se nije nadao ovome da bi moglo ovako i na ovaja način da se desi a ona se nada da bi mogla dobiti neke velike poklone i slično.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *