Showbiz

Maca Diskrecija je trebalo sa njim da se vidi te su je zato i uhapsili… Smjestili joj sve ovo…

Senada Nurkić Maca je nedavno imala jedan dogovoreni sastanak na koji s eposbeno pripremla apr dana a nije ni očekivala da bi nešto ovako i na ovaj način moglo tamo da je dočeka s obzirom na to kakve klijente je ona do sada imala.

Naime naravno nikada nije bila tajna to što je ona radila i na koji način jer njoj nikad anije bio problem da o svemu tome otvoreno priča.

Ona je čak i na sovjim straicama dijelila cjenovnik sovjih usluga na kojem se mogu vidjeti stvari koje ona priča svima i usluge koje koštaju ovoliko para.

Ona je se sa ovim muškarcem dopisivala na Instagramu i tako su i razmijenili bojeve telefona i dogovorili sastanka a ona se nije ni nadala da bi ovo moglo nakon toga da je čeka.

Ona ej dobila kaznu za ovo koaj iznosi čak 50.000 dinara i to sve zato jer je onanarušavala javni red i mir ostalih tako da naranvo za to mroa da plati kaznu jer ovo naravno zakonom nije dozvokjeno da ona radi.

Ovo je već drugi put da Macu privode s obzirom da je još jen dom prilkom ona muškarca ucjenjivala da će da obajvi video kako je imala odnos sa nji jer je ona sa njim sve odogvaraoa na taj način te kao bi mu se osvetila ucjenivala ga je da joj da ovu sumu novca za to.

Naravno ovaj muškarac je odmah tužio kako ona ne bi mogla da mu uradi nešto ovkao te je uspio na ovaj način da se izvuče.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *