Showbiz

Maca DISKRECIJA objavila svoj CJENOVNIK USLUGA!! Kada pogledate cijene iznenadit će te se kada vidite šta sve ona radi i za koliko PARA…

Maca Diskrecija je do sada postala poznata zahvaljujući svom ponašanju i svom poslu koji ona radi. naime ova djevojka je bez imalo stida i srama počela ovako da se ponaša.

Ali za razliku od ostalih ona nije skrivala da se bai prostitucijom i da radi ovakve stvari jer je redovno diejlila brijne fotografije na kojima se itekak moglo vidjeti šta sve i kako ona radi.

Naime Maca Diskrecija je odlučila da će da obajavi i cjenovnik svojih usluga jer je smatrala kako će na ovaj način možda uspjeti da privuče još više mušterija jer joj je potrebno da ima što više mušterija.

Uvijek bi otvoreno pričala o cjenovniku svojiih usluga i kada bi je neko pitao koliko naplaćuje za određene usluge ona bi bez ikakvih problema otvoreno pričala o tome i priznala bi šta i kako je radila i za koje pare.

Sa jednim momkom je bila samo sat vremena za 500 eura i tvrdi da je do sada imala poseban cjenovnik za posebne klijente i kada bi primijetila da neko od njenih klijenata izgleda posebno i imućno za njega bi mijenjala cjenovnik.

Osim toga i kod nje kao i u ostalim radnjama postoji vrijeme kada ima niže cijene i kada postoje popusti jer kada primijeti da toliko nema posla i mušterija ona snizi cijene.

Ovakve stvari su joj se do sada redovno dešavale te je ona napisala cjenovnik na svom Instagram profilu i ako vas to zanima možete odmah to da vidite i da se informišete na i pravi način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *