Showbiz

MAJA BEROVIĆ OSTALA BEZ OCA.. Velika TUGA..

Maja Berović je do sada uspjela da uradi i napravi puno toga u svom životu i u to su mnogi uspjeli da se uvjere da je ona uradila. Naime ona je u toku prošle godine napravila puno toga i ostvarila je velike ciljeve.

Maja Berović je tu prethodnu turneju nazvala Pravo vreme i posebno je sretna i zadovoljna kako je sve to uspjela da uradi i napravi u svom životu i sama je priznala kako je posebno sretna i zadovoljna sa svim tim što je tada uradila.

Maja je priznala kako joj posebno fali otac u tako lijepim i sretnim trenutcima jer kada joj treba da se raduje sa njim on nažalost nije tu i nikome ne može da objasni prazninu koju osjeća zbog toga.

Naime sada se posvetila izgradnji svoje karijere i želi da uspije sve to da napravi na najbolji mogući način.

Naime ona je otkrila kako sada radi na svom novom albumu koji jedva čeka da završi jer joj je velika želja da sve to bude u najboljem redu i onako kako i ona sama to želi i smatra da bi najbolje bilo da uradi.

Onda priznala je da u posljednje vrije jede puno slatkiša i kako treba što prije početi da vježba i da jedva čeka da uradi i napravi nešto tako.

Priznala ej da je odlučila da će da se malo opusti na pravi način a nakon toga će da ponovo se vrati u formu i da bude kao nekada.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *