Showbiz

Maja Berović se STIDI svog supruga!! Kada vidite kako on izgleda shvatit ćete zašto ne objavljuje fotografije sa njim!!

Maja Berović je do sada rijetko kada dijelila fotografije sa svojim suprugom i u to su se svi mogli uvjeriti da ona to do sada nije radila a mnogi su se pitali zbog čega se ona odlučila uraditi nešto ovako i na ovakav način.

Naime od nedavno su počele da kruže priče kako oni više nisu zajedno i kako su se već odavno razveli samo maja se trudi na sve moguće načine to da sakrije te je ona odlučila stati u kraj svim tim pričama i zaustaviti ih da se šire dalje na takav način.

Naime ona je priznala da je sve u najboljem redu sa njom i sa njenim suprugom i kako nemaju neke probleme i slično i da nikada nisu bili ovako sretni i zadovoljni kao što su to sada i da nema potrebe za brigom i slično.

Ona je priznala da ona nema neku posebnu radost i posebno iščekivanje kada je u pitanju dan zaljubljenih i da ona smatra da ljubav treba da se slavi svaki dan a ne samo kada je 14. februar.

Naime otkrila je kako je njen suprug često iznenadi i kako se maksimalno trudi da to uradi i napravi na najbolji način do sada i kako je posebno zadovoljna i sretna zbog toga.

Nije mogla zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi.

Naime ona ima samo fotografiju sa svojim suprugom sa vjenčanja i to je sve.

Nema više ni jedne fotografije sa njim i to su svi mogli da vide i da se uvjere da je tako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *