Showbiz

MAJA BEROVIĆ snima NOVU PJESMU sa Acom Lukasom, oni se u SPOTU DODIRUJU po svim dijelovima tijela…

Maja Berović je nedavno odlučila da će da snimi novu pjesmu sa Acom Lukasom i da će dati sve od sebe da snime spot onakav kakav je ona zamislila u svojoj glavi da želi da ima.

Maja je odlučila da želi da snimi dute sa Acom Lukasom jer joj to bila velika želja i odlučial je da će mu to i predložiti da urade jer ona smatra da bi oni moglio da snime jako dobar hit.

Nedavno su snimali spot u kojem je Maja odlučila da će da pokaže svoje zanosne obline koje ona ima.

Kada je Aca Lukas čuo da ona želi da snimi sa njim spot naravno odmah je pristao na to jer zna koliko je uspoiješna i poznata pjevačica Maja Berović te kako bi sa njom mogao jako dobro da sarađuje i da ima jako dobru komunikaciju.

Oni su kao i do sad radili svoj posao onako kako smatraju da je najbolje da ga rade i kako bi uspjeli dobro da snime ovaj spot ali i pjesmu.

Njihovu fanovi su već itekako nestrpljivi i pitaju se kako li bi mogao da izgleda njihov novi spot i šta li su to oni mogli da snime.

Svi su nestrljlivi i jedva čekaju da vide o čemu se radi jer ipak Maja je do sad ajako dobro radila svoj posao tako da svi vjeruju da je ona i sada jako dobro odradila svoj posao.

Aca se bio neko vrijeme povukao sa scene jer je imao želju da se odmori od svega nakon toliko vremena.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *