Showbiz

Maja Berović TRUDNA… Ova fotografija je dokaz za to..

Maja Berović je nedavno podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako je ona izgleda malo se ubucila. Naime ona je do sada uradila puno toga u svom životu i to na jedan poseban način.

Naime ona je nedavno podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako se ona drži za stomak te su svi to protumačili kao moguću činjenicu da je ona u drugom stanju te da je zbog toga uradila nešto ovako i na ovakav način.

Naime ona je ovu fotografiju napravila u Hong Kongu gdje je na sebi imala bijele pantole i zeleni topić te su se svi uvjerili kako se ona drži za stomak ali do sada je niko nije viđao u ovakvom stanju ili da radi nešto ovako i na ovakav način.

Ona je napisala samo kako šalje ljubav i to je sve ali nije otkrila da li je u drugom stanju ili je nešto drugo u pitanju.

Naravno posred toga postoji mogućnost da se malo i udebljala te da je zbog toga ovako izgledala.

Maja do sad anije ni jendom bila u drugom stanju te se mnogi i zbog toga pitaju šta ona čeka jer joj je vrijeme da postane majka bilo odavno ali ona ništa ne poduzima povodom toga te se mnogi pitaju šta li je u njenoj glavi i kada bi ona mogla postati majka.

Naravno Maja nikada nije htjela da priča o svemu tome i da uradi nešto ovako i na ovakav način.

Pogledajte i sami se uvjerite u to kako ona sada izgleda a kako je izgledala ranije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *