Showbiz

Maja se udala PRIJE MJESEC DANA a već ima velike PROBLEME.. Nije se nadala ovome…

Maja Šuput se udala za svog vjerenika nakon dužeg vremena koje je provela sa njim i zaista je posebno sretna i zadovoljna zbog toga jer je napokon uspjela da ostvario nešto ovako i da joj se ipspuni njena velika želja koju je imala.

Maja Šuput je do sada dala sve od sebe kako bi ona uspjela da se ostvari na pravi način kao je ona oduvijek imala želju d auradi i naravno sada kada joj se ta želja ostavrila ona je posebno sretna i zadovoljna zbog toga.

Kada malo bolje pogledat eona je zaista imala fenomenalno vječanje na kojem bi joj mnogi zavidjeli kada vide šat je ona imala sve i koliko vjenčanica.

Ona je tvrdila da samo jedva čeka dan da joj se ispuni želja da bude pored nekoga ko će da bude spreman da da sve od sebe da ona bude zadovoljan i sretna i da će ona da mu bude prioritet i njegovo sve i zasiat je i uspjela da pronađe takvu osobu.

Maja je sada u planu da se ostvari u ulozi majke i naravno to je za nju bila velika radost i sreća te jedva čeka da se ostvari i u toj ulozi i dala bi sve od sebe da joj se zaista to i desi.

Maja je priznala kao njen muž sada baš i nije toliko u tom fazonu kao ona i ne priča toliko o tome kao što je ona počela da priča jer ona naprosto to jedva čeka da joj se ostvari .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *