Showbiz

Maja ŠUPUT se NAPILA na svojoj SVADBI pa nije znala šta radi..

Maja Šuput je nedavo stala na ludi kamen i izgovorila sudbonosno da svom partmneru sa kojim je već neko vrijeme u vezi. Ona je priprmeila sve za svadbu onako kako je htjela i maštala da jendog dana ima na svom vjenčanju.

Maja je imala nekoliko vjenčanica na sebi u kojima je ona izgleda zaista fenomenalno i ona je dala sve od sebe kako bi izgledala zaista fenomenalno i kkao bi imala sve šta bi trebalo i kako bi trebalo da bude.

Maja je na svom vjenčanju imala i nekoliko dronova kako bi moglio sve to da se snimi kako bi izgledalo sve onako kako treba i kako žele da bude.

Naime ona je prije svadbe malo partijala i moglo se vidjeti na njeom licu kako je pomalo zamrznuto i ona je odlučila prije sveadbe da malo sredi svoje lice sa određenim tretmanima lica koji su joj jako dobro došli.

Ona je sa Nenadom odlučila da napravi sve ono što je oduvijek imala želju da uradi u svom životu.

Naime Nenad je sa njom nekako sasvim opušten i do sad aje ugađao Maji u svemu o čemu je ona maštala da jednog dana ostvari i da ima sve ono o čem,u je maštala da ima jendog dana.

Ona je na svojojsvadbi pjeval apjesmu Davi kume keš,keš , nema noćas oš neš i svima je bilo zanimljovo je gledati i slušati dok je ona pjevala ovu pjesmu.

Maja Šuput je imala tortu na tri sprata i zaista je sve izgledalo jako dobro i fenomenalno tako da je i sama bila oduševljena sa tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *