Showbiz

Maju Berović pokušali UBITI!!PUCALI NA NJU I NJENE MUZIČARE.. A evo i ko joj je to uradio!!

Maja Berović je nedavno imala veliki nastup u Mostaru gdje je ona napeavila jako dobru atmosferu i sve oduševila kao i do sada .

Naime ona je nakon koncerta krenula do hotela sa svojim bendom i u jendom trenutku su samo čuili nagla kočenja motora sa maskiranim muškarcima koji su imali fnatomke u rukama i pičeli su da pucaju na njih.

Oni su probušili sve gume u njihoovm kombiju tako da nisu mogli da nastave dalje da se kreću.

Maja je bila u autu iza kombija u kojem je bio njen bend i nije mogla da vjeruje šta vidi šta i kako se dešava te kako je neko bio sopreman da uradi nešto ovako i na ovakav način.

Naime ona je se odmah uplašila te su pozvali hitnu pomoć i policiju ali srećom nikome od njenih članova benda nije bilo nišzta i svi su bili jako dobro.

Naime Maja se itekako izenandila jer sve se ovo desilo u njenom rodnom kraju i to kako je neko bio spreman na nešto ovako da uradi.

Naime ona je nakon toga uradila sve što je bilo potzrebno da sazna ko je bio spreman da uradi nešto ovako i na ovakav način.

Naime ona je se svima ispričala jer se desilo nešto ovkao i jer niko niej mogao ni da pretpostavi da bi nešto ovkao moglo da se desi pa da to pokušaju na neki način da spriječe i zaustave.

Naime sada će da bude itekao pažljivija i opreznija kada su u pitanju ovakve situacije i to na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *