Showbiz

Malo je popila pa se i zabavila!!Ana Nikolić priznala kako je bila opuštena sa njim… Evo s kim je bila!!!

Ana Nikolić je nedavno snimala svoj novi album i odlučila je maksimalno se potruditi da uradi sve kako treba i onako kako i sama želi i smatra da bi njabolje bilo.

Naime ona je snimila dvije pjesme, jedna od njih je Klinka a druga je Bilo nam je lepo. Naime ona je mnoge oduševila sa svim jer je jako dobro uradila sve to i na pravi način je sredila određene stvari.

Nakon toliko vremena koje je provela sama i nakon toliko vremena koliko se trudila da sve to prevaziđe i prebrodi sada je sve oduševila sa svim kako i na koji način je uradila.

Naime sada je odlučila da će da uradi sve samo kako bi uradila dobru promociju i kako bi imala sve onako kako želi i na koji način želi da uradi i ostvari do sada.

Naime ona je priznala kako je sa svojim režiserom, Ljubom imala jako dobru komunikaciju i kako je i samu sebe iznenadila sa svim stvarima koje su joj se do tada desile i na koji način.

Naime ona je priznala da je vidjela poseban sjaj i emociju u njegovim očima dok je on slušao nejne pjesme i suosjećao se sa njom.

Onda se nasmijala kada je to pričala i priznala je da neke stvari nisu za javnost i da je ipak najbolje da se desi nešto ovako i na ovakav način.

Ni sama nije mogla zamisliti nešto ovako i na ovakav način da joj se desi do sada.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *