Showbiz

Marija i JELENA SE POVAĐALE usred snimanja.. Sada su otkrile puno toga..

Naime Marija Šerifović je prije par sedmica priznala da ona neće više popuštati kandidatima jer ona smatra da je tako ipak najbolje da uradi i napravi nakon svega što joj se i kako desilo.

Sad već smatra da oni treba da budu jako ozbiljni te kako više nema popuštanja i slično. Naime ona je toliko bila ljuta na Viki Miljković koja je jednom kandidatu dala glas samo zato jer je on sladatk što je to nju tako naljutilo.

Mariaj je priznala da ne možće da vjeruje da ljudi i njen kolege govore talve stvari u jendo velikom talent šou programu.

Bila je zgrožena.

Marija ej na sve njih urlala jer nije mogla da vjeruje da oni mogu da urade i naprave nešto ovako i na ovakav način i da su ovakve stvari moguće da im se dese i to na ovakav način.

Marija je jiš više bila ljuta kada je vidjela da je taj tako sladki kadnidat prošao u baražu da da neko ko je puno talentzovaniji id njega nije prišao i to je itekako naljutilo da ni sama više nije znala kao i šta bi rekla na sve to i na koji način bi reagovala.

Naravno Jelena se složila sa njom jer Jelena nikada niej ni dijelila mišljenje sa Viki Miljković i nikada se nije sa njom ni slagala.

Jelena je do sada uvijek otvorneo pričala o tome šta i kako ona misli o svojoj kolegici Viki Mljović i svemu tome što i kako i na koji način ona radi do sada i na koji način je sve to moguće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *