Showbiz

Marija je toliko JELENU naljutila da se ona POPELA NA STO kako bi joj odbrusila… Pogledajte šta joj je JELENA URADILA…

Jelena Karleuša je u sinošnjoj emisiji imala poseban odnos sa Marijom Šerifović na koju se toliko naljutila kada su one došle u konflikt zbog Marijinie omiljene takmičarke Džejel Ramović. Jelena je odlučila Mariji priznati kako je ona primijetila da je Džejla pjevala u falšu jendom prilikom a da bez obzira na to njen mentor, Marija joj je dala glas.

Kada je Marija čula šta joj Jelena govori posebno se naljutila jer ona smatra da je ona dala Džejli glas uvijek samo zato što je zaslužila to i nikada joj do sada nije dala glas onako jer je smatrala da ona uvijek dobor pjeva.

Jelena joj je rekla kako je ona sigurna da nju zabole riječi kada joj neko kaže da su njeni kandidati pjevali u falšu iako zna da je to sve istina.

Marija je toliko bila bijesna na Jelenau jer je rekla nešto ovako o Džejli Ramović a svi su upućeni u to koliko ta djevojka dobro pjeva i koliko je talentovana.

Naime da bi uspjela da se izbori sa njom Jelena Karleuša se popela na sto i počela je da Mariji broji i da se svađa sa njom.

Đorđe David je bio na strani Marije Šerifović a Bosanac nijen mogao da bude u studiju je rje imao operaciju pa je od kuće glasao putem videopoziva.

Bosanac je potvrdio da je Jelena u pravu i da je Džejla bila u falšu dok je pjevala ovu pjesmu a da joj je Marija dala glas jer je sigurna da će ona opet dobro da otpjeva ovu pjemsu a da joj se sada nešto desilo pa joj je izašao koji falš iako ni ona sama nije očekivala nešto ovako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *