Showbiz

Marija KULIĆ je hitno morala na operaciju.. Miljana je poludila kada je saznala za ovo te želi pomoći svojoj majci!!

Marija Kulić je morala da napusti Zadrugu jer ona nije nikako dobro te je i sama priznala da se nije nadala ovome da bi moglo da joj se desi na ovakav način.

Njeno zdravstveno stanje nije bilo nikako dobro te je ona odmah otišla u klinički centar kako bi joj pružili potrebnu pomoć da bi mogla biti zadovoljna i sretna.

Naime ona je nekoliko dana bila u bolnici te je jučer u 12:20 napustila bolnicu u šta su se svi mogli da uvjere da se desilo.

Ona je imala već neko vrijeme probleme sa bešikom i sama je priznala da više nije znala šta i kako i na koji način bi mogla da uradi da bi se izborila sa svim tim te je odlučila posjetiti doktora.

Ona je imala probleme sa bešikom i to se dešava kod žena koje su imale dosta trudnoća te dođe do podizanja bešike i obično u njoj se ne luči dovoljno urina i onda nastaju ovakve muke i problemi,

Nije više mogla da izdžri taj pritisak i te bolove tako da je odlučila da bi najbolje bilo da uradi nešto ovako i na ovakav način.

Ni sama nije mogla da zamisli da će njenoj kćerki biti ovoliko teško bez nje par dana da boravi u rijalitiju i da će oan čak pokušati pobjeći i itekako se iznenadila kada je saznala sve ovo.

Ona je otkrila čim joj bude bolje da planira da se vrati u rijaliti jer je svjesna koliko je potrebna svojoj kćerki te kako će dati sve od sebe da bi joj pomogla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *