Showbiz

Marija KULIĆ uzela MALOG ŽELJKA I IZAŠLA IZ RIJALITIJA.. Miljana to odmah nije ni skontala a evo šta se onda desilo!!

Marija Kulić je odlučila da će nakon svega što je njena kćerka uraidla i napravila do sada uzeti njeno dijete i odvesti ga na neko bolje i ljepše mjesto gdje bi barem mogao biti sretan i zadovoljan.

Naime Miljana je do sada bezbroj puta pokazala kako ona i nije baš toliko brižna majka i kako i nije baš toliko zabrinuta za sve i zbog svega što se dešavala sa njenim sinom što je mnoge iznenadilo i zapitali su se da li je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi.

Miljanina majka Marija je obično da njom pričala otvoreno i često bi je kritikovala zbog njenog ponašanja ali to na Miljanu baš i niej uticalo što su svi mogli da vide i da primijete.

Naime mali Željko je bio prehlađen te njegova baka Marija više nije mogla da podnese da ga gleda ovakvog kako se muči i kako ima probleme te je odlučila da će da ga odvede u bolnici kako bi mu pružili potrebnu pomoć i njegu.

Toliko je bila ljuta na svoju kćerku jer je dopustila nešto ovako da su to svi mogli vidjeti odmah taj dan kada je došla ovako iznenađena kada je vidjal da joj beba nije tu.

Naravno Miljana je do sada dobila veliki broj kritika zbog svega toga kako je oan jedna jako neposlužna majka koja nije ni zaslužila da ima bebu jer se ona ne brine o svom djetetu onako kako bi to trebalo da se uradi i napravi sve do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *