Vijesti

Marija OTKRLA šta joj je sve majka PREŽIVJELA dok se borila sa ovom opakom bolešću…

Verica Šerifović je nedavno bila na Instititu za onkologiju i radiologiju gdje je provela neko vrijeme kako bi mogla da se izbori sa ovom opakom bolešću koju je dobila.

Naime Verica je saznala kako ima karcinom dojke i kako mora odmah da ide na operaciju kako bi na vrijeme spriječili njegovo moguće širenje na ostale organe.

Marija Šerifović je posebno bila uplašena zbog toga i odlučlila je dati sve od sebe kako bi njena majka bila dobro i kako bi bila sigurna da se njena majka izliječila i oporavila.

Naime nakon saznanja da je njena majka bolesna Marija Šerifović je bila spremna dati sve od sebe kako bi joj pomogla da se oporavi i da nastavi da se bori sa ovom bolešću uz njenu pomoć.

Nakon prve kontrole na kojoj su bile saznale su da je Verica dobro i da se uspjela izliječiti te da mogu da odahnu i da budu sigurne da je ona dobro.

Naime Marija je svaki dan bila u bolnici kod svoje majke i čekala je dobre vijesti kojima se najviše nadala i radovala.

Svaki dan je svojoj majci donosila stvari koje ona najviše voli kako bi je obradovala u razveselila.

Ona je posebno bila uplašena za zdravlje svoje majke i više nije znala kako bi da se nosi sa svim tim problemima i samo se molila bogu da njena majka bude dobro i da bude sigurna da je sve u najboljem redu sa njom.

Sada Verica redovno ide na kontrole kako bi bila sigurna da se karcinom nije vratio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *