Showbiz

Marija podijelila fotografiju sa svojom MAJKOM ali je zaboravila na ovaj detalj.. Jelena ih ISMIJALA ZBOG TOGA…

Marija Šerifović je nakon dužeg vremena odlučila da je vrijeme da ode na odmor sa svojom majkom kako bi napokon i one mogle da uživaju kao majka i kćerka i kako bi bile posebno sretne i zadovoljne sa svim što žele i kako žele.

Marijina majka Verica Šerifović je priznala da nikad anije bil sretnija i zadovoljnija u svom životu jer se nije nadala da bi nakon toliko vremena one mogle napokon da uživaju i da se odmaraju.

Marija Šerifović je podijelial veliki broj fotografija sa odmora sa svojom majkom a one su otišle u Španiju, u Marabelu.

Na sve njene fotografije Jelena je odlučila da joj napiše kako se nada da će Marija napokon sada malo boje da dobije i da više neće biti ovako bijela jer je vrijeme da je vidi u malo bolje izdanju nakon toliko vremena.

Jelena Karleuša je pokazala kako ona može da uradi šta god želi i kako želi te na pravi način i onako kako želi u svom životu.

Nikada do sada nije ovako nešto rekla Mariji ali ona je navikla na to da Jelena ima ovakav jezik i a da je to njoj sve sasvim u redu i normalno da ona uradi.

Jelena Karleuša je do sada bezbroj puta pokazala Mariji kako je ona spremna na sve da bi bila sretna.

Verica Šerifović je priznala da ona ne zamijera ništa Jeleni i da zan da ona ništa nije loše mislila kada je to u pitanju i da je za nju do sada bila spremna da uradi sve i da je to njen način na koji ona zna da komunicira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *