Showbiz

Marija ŠERIFOVIĆ drastično smršala!!NEĆETE JE PREPOZNATI KADA VIDITE KAKO IZGLEDA SADA…

Marija Šerifović je odlučila u ovoj godini napraviti određene promjene koje su jako uticale na nju i na sve to i sama je priznala da je do sada već puno razmišljala o tome kako treba da smrša i da ima veliku želju da to zaista i uradi ali joj je bilo teško pomiriti se sa tim.

Marija je proznala da je jako posvećena svom poslu i da je spremna napraviti puno toga i na pravi način neke stvari koje su joj potrebne da bi bila sretna i zadovoljna.

Naime Marija Šerifović je nedavno bila u Americi na turneji koju je imala i oko koje se zaista maksimalno posvetila i potrudila da sve prođe i bude u najboljem redu i onako kako je to i potrebno da se desi i odvija do sada.

Naime ona je već 3 godine do sada išla u Ameriku i tvrdi da su ni nekkao drugačiji narod od nas i da su pomalo staromodni i da se njima može pjevati šta god jer oni su i tad zadovoljni sa svim.

Neke stvari koje su im se desile su itekako uticale na sve to i ona e priznala da će sada malo Amerikance da ostavi po strani i da će se posvetiit ostaloj publici.

Sada se fokusirala oko snimanja novih pjesama i sama je priznala da se uvjerila da je sada velika nestašica dobrih pjesama i da je potrebno da se napravi puno toga da bi bili zadovoljni i sretni sa svim tim.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to kako i na koji način funkcioniše.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *