Vijesti

Marija Šerifović je napravila HAUS U ZVEZDAMA GRANDA.. Nasrnula je na nju…

Marija Šerifović je nedavno u Zvezdama Granda napravila haus u emisiji i nakon toga je bila toliko ljuta na svoje kolege jer nisu dali glas njenom kandidatu a bio je tolikko dobar a dali su glasove nekom eko ih i nije baš zaslužio.

Jelena je njenom kadnidatu reklad a nikda neće biti kadnidat i da zaboravi na to i da nikada neće moći to da postane.

Naime Marija je na nju nasrnula i zamolila je da zaveže gubicu i da joj je bolje d auradi to da je ne bi naljutila jer bi ona mogla prema njoj da se ponaša sasvim drugačije.

Marija Šerifović je nedavno priznala da više ne mož da podnese da bude dio žirija i da će odustati od svega i nakon scveg ašto se i kako se desilo odlučila je da je bolje za sve da ona napusti žiri i da se malo pozabavi sa sbobom jer više ne može ovo da podnese što joj se i kako joj se izdešavalo u posljednje vrijeme.

Naime neke stvari koje su joj se izdešavale su je toliko izbacile iz takta da nije više imala snage da sve to riješi i kako da riješi.

Pogloedajte kako je ona reagovala kada je vidjela svog kadnidata da je ovkao dobor otpjevao pjesmu a nije prošao u sledeći krug jer nije dobio dovoljno glasova.

Naime ona je do sada pokazala da je spremna dati sve od sebe da pomogne svojim kandidatima a to je pokazala i ovaj put akda je uradila nešto ovako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *