Showbiz

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA GRAND jer želi da postane MAJKA I DA SE U POTPUNOSTI TOME POSVETI…

Marija Šerifović je nedavno odlučila reći sve što planira u narednom periodu u vezi svog napuštanja Zvezdi Granda i u vezi njene izjave da planira da se ostvari kao majka.

Marija Šerifović je priznala kako se zasitila sveg ai kako jednostavno više ne može da se bori sa svim problemima koji vladaju u takmičenju i kako joj nikada nije bilo ovoliko teško sve ovo kao sada i kako mora da se odmori od svega.

Naime ona je priznala kako će se posvetiti više svom privatnom životu čim napusti Zvezde Granda i kako želi da postane majka jer joj je to već duže vrijeme nekako bila velika želja.

Naime ona je pričala sa Sašom o tome i on je zamolio da sačeka makar godinu dana da bi on mogao da joj nađe zamjenu i da neko može da radi ono što je ona trebala da radi.

Marija Šerifovič već dugo godina sarađuje sa Sašom Popovićem i niko se nije nadao da bi se nešto ovkao moglo desititi i da bi ona mogla da dođe na ideju da uradi ovo.

Ona tvrdi da je dugo razmišljala o ovome i odlučila je da je najbolje da uradi ovo i da će ovkao biti sretna i ona a i svi oko nje.

Tvrdi da na ovaj način nije mogla da ostvari dosta stvari u svom životu jer jednostavno nije imala vremena za sve to i to joj je predstavljalo veliki problem u životu.

Sada želi više da se posveti sebi a manje svojoj karijeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *