Showbiz

Marija Šerifović NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA a ni SAŠA POPOVIĆ je nije mogao zaustaviti..

Marija Šerifović je već nekoliko sezona u Zvezdama Granda i ona je do sada naravno pokazala kako emisije bez nje ne mogu biti tako zanimljive kao što su zanimljive kao kada je ona tu.

Marija Šerifović je nedavno priznala kako ona ima u planu da napusti snimanje Zvezdi Granda jer jednostavno više ne može da podnese da tamo vrijeme provodi i da bude tamo.

Sama je otkrila kako nikada se do sada nije ovoliko stresila oko svega kao ove sezone i jendostavno više ne može to da podnese i smeta joj to jer joj ometa njene aktivnosti koje svakodnevno ima.

Naime ova godina je izuzetno teška za nju s obzirom da se sami moraju da brinu o svojim kandidatima i da ih spremaju za nastup.

Ovo nije ni malo lagan posao i sama je priznala da je postala svjesna svega koliko je teško tek nakon što je počela ovo da radi.

Naime opet to joj predstavlja i mali problem jer mora da se odrekne druženja sa svojim najbližim prijateljioma i problem je što je već na sve to navikla i posebno joj je teško odreći se svega toga i ostaviti sve.

Osim toga Marija Šerifović je priznala kako je i Saša Popović bio izuzetno iznenađen sa ovom njenom odlukom i nije mu ni malo bilo jednostavno da sve ovo prihvati i kasnije je tek postao svjestan svega i pomirio se sa ovom činjenicom.

Dosadilo joj je da više u emisijama sjedi umorna i da pola emisije prespava kao do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *