Showbiz

Marija Šerifović napustila Srbiju sa MISTERIOZNOM OSOBOM… Evo o kome se radi!!

Naime Marija Šerifović je nedavno odlučila otići u Majamiju gdje je odlučila maksimalno da se opusti i da uživa na pravi način tamo. Naime ona je podijelila nekoliko fotografija na kojima se vidi da je ona maksimalno uživala.

Naime Marija Šerifović je prounala da mora da se vrati iz Amerke kako bi mogla da sve uradi i pripemi za svoj nastup u Beogradu koji će imati za novu godinu.

Naime ona ej na konferenciji za medije priznala da ćee ona dati sve od sebe da napravi dobru atmosferu i da njoj nije važno koliko sooba će tamo da bude da li njih 5 ili 5000 rte da će za sve istu atmosferu da napravi.

Naravno poznato je da je opna do sada napravila veliki broj konce5rata na kojima je napravila puno toga i mnogi su itekako bili oduševljeni zbog svega što je ona uradila i napravila.

Marija Šerifović je uspjela do sada da napravi puno toga u svom životu i na koji način će da napravi šta i kako je oduvijek htjela da ima i da napravi u svom životu.

Ona ona je na odmoru bila sa jednom osobom koju niko ne poznaje i ona nikada nije dijelila fotografije na kojima se moglo vidjeti njihovo lice te je ona podijelila samo zanimljivo i da se ne može vidjeti njihovo lice.

Sada ona ne želi da priča o svemu tome i nikome ne želi da otkrije šta i kako i na koji način je tada bilo moguće i kako su se stvari do tada odvijale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *