Showbiz

Marija Šerifović ostala bez ZUBA ZA 8.MART!! Evo kako je izgledala na svom nastupu zbog toga…

Naime Marija Šerifović je odlučila otkriti kako i na koji način je ona dočekala Dan žena. Naime ona je jako bliska sa svojim psom i voli da provodi vrijeme sa njim i naprosto se oduvijek oduševljavala svemu što je imala sa njim i na koji način je uspjela da ostvari do sada.

Naime ona je posebno vezana za svog najdražeg kućnog ljubimca Haka i sa kojim je jako bliska te sa kojim dijeli veliki broj fotograqdija na kojima se moće vidjeti akko je ona sretna sa njim i kako on unosi puno sreće u njen život.

Marija Šerifović je imala nastup povodom Dana žena na koji je došla spremna ali izenanda joj je pukao zub i nije mogla da vjeruje da je nešto ovako moguće sada da joj se desi jer nije ni zamišljala da je moguće da se desi nešto ovako i na ovakav način.

Naime ona je podijelila fotografiju na kojoj se moglo vidjeti kako jeostala bez jednog dijela zuba i kako je to uticalo na nju.

Naime Marija se oduvijek maksimalno trudila da određene stvari uradi i odradi na najbolji mogući način pa tako kada je u pitanju i jen nastup jer je njen život muzika i oduvijek se maksimalno trrudila da uradi i odradi sve to na najbolji mogući način.

Neke stvari koje su im se desile nije mopglad a sakrije i da ne pokažće i ne otkrije kao i na koji način je sve to funkcioniusalo ali sve u svemu zadovoljna je sa koncertom kako ga je odradila i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *