Showbiz

Marija ŠERIFOVIĆ poludila kada je vidjela da je njen takmičar uradio nešto ovako… Kako te nije sramota..

Filip Pecovski je kandidat koji dolazi iz Makedonije i koji ima 21 godinu a za sada je on jedan od najzgodnijih kandidata u Zvezdama Granda. Naime on je u prošloj emisiji digao sve na noge i dao je sve od sebe kako bi imao ovako dobar nastup.

On je pjevao pjesmu ” Ludi, ljetnji ples” koju je izvodila grupa Flamingosi i zaista je dao sve od sebe kako bi ih zabavio onako kako želi i kako treba.

On je počeo da njiše kukovima i da zabavlja sve na sceni sa svojom koereografijom te su mnogi ostali bez riječi kada su vidjeli kako on to izvodi.

Pecovski je izmijenio tekst pjesme kako bi sve iznenadio sa svojim izvođenjem.

Naime on je počeo pjesmu da pjeva tako što je rekao Dobro veče slušate sada pobjedničku pjemsu Zvezdi Granda 2019.godine pšto je posebno naljutilo žiri kada čuli da je on ovo rekao.

Nije u redu da sam sebe predstavljaš kao pobjendika rekla je Marija te nije htjela zbog toga da mu da glas jer je ovo zaista bilo sramotno od njega da uradi nešto ovako.

Jelena Karleuša je bila ljuta na Mariju zbog toga jer ipak se radilo o njenom kandidatu a ona nije htjela da mu da glas a mogla je.

Jelena se počela raspravljati sa njom pred svima i nije htejla ništa da joj objasni šta i kako se dešva s obzirom na to kako je ona uvijek bila an strani njenih kandidata i daval bi sve od sebe kako bi im pomogla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *