Showbiz

Marina Gagić PODIJELILA JAKO IZAZOVNU FOTOGRAFIJU!!Kada ovo vidi njen suprug neće mu biti baš dobro…

Marina Gagić je supruga Darka Lazića koji je do sada uradio puno toga u svom životu i na pravi način je napravio određene stvari koje je do sada pokušao da napravi.

Naime Marina Gagić i Darko Lazić su do sada uradili puno toga u svom životu i na pravi način a i maksimalno su se posvetili tome da urade ono što žele na pravi način u svom životu.

Naime oni su postali roditelji prelijepom dječaku Alekseju koji je unio puno sreće i radosti u njihov život i na pravi način je napravio određene stvari i maksimalno se potrudio oko svega da to uradi i odradi na najbolji mogući način.

Naime Marina je do sada redovno dijelila brojne fotografije na kojima se moglo vidjeti kako ona fenomenalno izgleda i kako se oduvijek maksimalno trudila da ima ovako dobar izgled kojim će sve oduševiti na pravi način.

Naime ona do sada redovno dobivala veliki broj komplimenata an račun svog stajlinga i izgleda koji je do sada imala.

Naravno Darko je postao ljubomoran nakon što je vidio kakve sve komentare a i komplimente dobiva njegova draga i do nedavno nije htejo da pokaže svu tu ljubomoru ali sada se maksimalno trudi da sve to pokaže i Marina se mola bezbroj puta uvjeriti u sve to.

Marina Gagić naravno nije očekivala da bi njen dragi mogao da reaguje baš ovako na sve to i na ovakav način te se itekako iznenadila kada je sve ovo vidjela.

Sada se maksimalno trudi da sve bude u najboljem redu kako ne bi imali neke probleme i slično.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *