Uncategorized

Marina i Darko napustili zemlju sa malom LORENOM.. Ana Sević nije znala za ovo.. Evo gdje su joj odveli kćerku!!

Naime Darko Lazić je nedavo odlučio kako će sa svojom vjerenicom i sa svojom djecom da ode na odmor da uživaju na pravi način i da se fino odmore.

Naime oni su nedavno bili na odmoru na Zlatiboru gdje su se fino i lijepo zabavili u šta su se svi mogli da uvjere da su oni tamo uživali na pravi način te kako su se fino zabavili i uživali na pravi način.

Naime Marina je sada podijelila fotografije na kojima se vidjelo kako je sa njom i Darkom tu još i njegova kćerkica Lorena koju je on dobio sa Anom Sević.

Oni su putovali u Helsinki i Ana nije bila sa njima jer su oni odlučili otputovati sami pa su i Lorenu poveli.

Mnogi su se iznenadili kada su ovo vidjeli te su se zapitali da li je Ana znala za ovo i šta je ona imala reći na sve ovo i kako je ona to podnijela.

Naravo ovo nije niti malo bezazlena situacija i prvi piut je da Ana pušta kćerkicu da ide sa njima ovako na dalje putovanje.

Nikada nije mogla ni da zamisli da je nešto ovako moguće i ostavrivo te da bi ona bila spremna da uradi i napravi nešto ovako.

Ana i Darko Lazić su bili dugo vremena zajedno i sada nakon svega ovoga su odlučili da je najbolje da se raziđu a on sada sa Marinom uživa na pravi način.

Pogledajte i sami se uvjerite u to kako oni uživaju tamo na pravi način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *