Showbiz

Marina i DARKO ponovo OČEKUJU BEBU!!Oglasila se MARINA I SVE UZNEMIRILA!!!

Marina Gagić je jedna jako lijepa žena koja je do sada uspjela da uradi i napravi puno toga i na pravi način. Naime ona je velika pomoć i podrška bila svom vjereniku kada je imao tešku nesreću.

Naime Marina Gagić i Darko Lazić su postali roditelki prošle godine i dobili su sina Alekseja koji je unio puno sreće i radosti u njihov život i to na pravi način.

Naime ona je priznala da ona i Darko imaju veliku želju d aimaju još djece i da su o tome već bezbroj puta razgovarali.

Niame ona je odlučila da će učestvovati na sajmu lvjenčanaja i da će nositi određene komade vjenčanica i da će ih promovisati na pravi način.

Naime Darko je još nije imao priliku vidjeti u ovakvom izdanju i sama je priznala da se itekako raduje tom trenutku jer zna da će se njen dragi posebno oduševiti kada je vidi ovakvu.

Naime ona je otkrila i to da će uskoro stati pred matičara i da joj to neće biti problem da uradi i napravi na pravi način do sada.

Neke stvari koje su im se do sada izdešavale su itekako uticale na sve to da ni sama nije znala kako i šta da kaže na sve to.

Marina jedva čeka da dobiej Darkoveo prezime i da ozvaniči i kruniše njihivu vezu.

Darko se sada posvetio dotjerivanju svog izgleda i spreman je uraditi sve samo kako bi imao dobar izgeld i ljepotu koju zaista i zaslužuje da ima nakon toliko vremena koje je prošlo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *