Showbiz

Marina je postala baš bliska sa malom Lorenom a pogledajte kako sada provode vrijeme bez ANE…

Marina Gagić je nedavno podijelila fotografije na kojima se vidi kako ona uživa sa Darkovom kćerkicom i kako su postale jako bliske.

Marina je nedavno podijelila fotografiju na kojoj se vidi da je ona jako sretna i zadovoljna i kako je ona postala jako bliska i sretna sa Lorenom kao nikada do sada i da su se baš zbližile iako su mnogi sumnjali u to da će one postati ovako bliske i sretne.

Naime ona je priznala da su do nedavno svakojake priče kružile o tome kako oan ne voli malu Lorenu i kako ona nikada nije htjela da se zbliži sa njom i slično.

Nikada nije odbijala Darkovu kćerku i nije nikada ni pomislila da uradi nešto tako jer ona ne želi da napravi nešto ovako.

Naime Ana Sević je do sada dala sve od sebe da se njena kćerka itekako zbliži sa Marinom i da budu jako sretni i zadovoljni da bi imali sve što žele.

Ana Sević je odlučila svojoj kćerkici pomoći na pravi način u svemu i usmjeriti je šta i kkao treba da urad da bi svi bili sretni i zadovoljni i imali sve što je potrebno za sreću.

Ana je uvijek bila za to da se mala Lorena druži i sa Marinom i sa Darkom jer ipak ona je sada na njenom mjestu i treba da se uklopi i sa njom.

Darko nikada nije izbjegavao da se one druže i da nisu u dobrim odnosima kao što mnogi tvrde i kao što su mnogi smatrali da bi trebalo da bude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *