Showbiz

Marina se dugo bori sa ovom OPAKOM BOLESTI a sada je situacija jako loše.. Pogledajte šta se desilo!!

Marina Tucaković je već neko vrijeme bila na hemoterapijama i bori se sa teškom bolešću koju je dobila ali vjeruje da može da uspije u svemu tome i da se izbori na pravi način.

Naime ona je nedavno dobila i jaku upalu pluća sa kojom mora da se sada bori pored svih muka i problema koje već ima. Naime ona je jako uspiješan tekstopisac i mnogi su jako zabrinuti za njeno stanje jer im je ona do sada puno pomogla i uradila dosta toga za njih.

Naime oan je priznala da će dati sve od sebe da se izbori sa svim ovim jer vjeruje u sebe da ona može sve to da uradi i napravi kao i veliki broj stvari koje je do sada uradila i napravila i na koji način je ona sve to riješila.

Naime vjeruje da će doći bolji dani i da će sve ovo ostati sami prošlost i nešto o čemu će se samo pričati.

Onda ona je priznala da kada god treba da se priča o tome kako i šta i na koji način se desilo sa njenim zdravljem da se uvijek iznervira.

Naime ona je uvijek bila malo temperamentna ali nekako se smiri nakon nekog vremena i sama je priznala da zna koliko je teško raditi i funkcionisati sa njom jer je baš teška i precizna osoba koja želi da joj je sve na mjestu.

Sada joj ej najteži period jer prima veliki broj antibiotika i injekcija kako bi se izborila sa svim tim na pravi način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *