Showbiz

MARINA TUCAKOVIĆ imala TEŠKU NEZGODNU prije ANASTASIJINOG ROĐENDANA, a sve se desilo ispred SALE U KOJOJ JE BILO SLAVLJE…

Marina Tucaković se bori da prebrodi i prevaziđe sve što joj se izdešavalo u posljednje vrijeme i da pobijedi ovu tešku bolest za koju je nedavno saznala da je ima.

Marina Tucaković se pojavila na proslavi Anastasijinog rođendana i potrudila se da dođe bez obzira na sve i ona je jedna jako hrabra i jaka žena koja daje sve od sebe da bi uspjela da prevaziđe neke muke i probleme koje je imala.

Do sada je uspijevala sa svim da se izbori pa se svi nadaju da će i ovo da prevaziđe i da riješi.

Marina je na proslavu rođendana došla sa svojom prijateljicom koja je odlučila da će joj biti pratnja ali prije samog ulaska u salu u kojoj je bilo slavlje Marina je imala malu nezgodu i nije joj bio problem da to odmah riješi.

Naime radi se o tome da joj je u cipelu nešto upalo oa je žuljalo a ona je bez obzira na sve odlučila da to riješi iako je ispred nje veliki broj novinara koji je odmah odlučio sve to da zabilježi i slika a nisu znali o čemui se radi.

Naime mnogi su se prepali kada su vidjeli ovo i pomislili su da joj je možda pozlilo pa se ovako sagnula ali ipak se radilo samo o kamenčiću koji je upao u njenu cipelu.

Marina daje sve od sebe da izgleda ovako dobro i da bez obzira na sve vjeruje da će biti dobro te da daje sve od sebe da bi to zaista i bilo tako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *