Showbiz

Marina VISKOVIĆ RASKINULA vezu od 10 godina zbog ovoga!! Dugo je krila od javnosti to jer veza joj je pukla zbog!!

Marina Visković je nedavno odlučila da će da raskine svoju dugogodišnju vezu koju je već dugo vremena ona pazila i mazila da bi imala ono što želi i kako želi da ima u svom životu.

Naime ona je bila u vezi sa Mirkom Vukovićem sa kojim je bila dugo godina u vezi i sa kojim je bila jako sretna i zadovoljna i sa kojim je ostavrila dosta toga.

Naime ona se maksimalno trudila da sakrije svoju vezu od javnosti u šta su se mnogi do sada uvjerli.

Ona nikada do sada nije dijelila fotografije sa svojim momkom u šta su se mnogi do sada uvjerili i mnogi nisu znali šta bi i kako rekli povodom toga jer mnogi nisu ni znali da ona ima momka.

Nedavno je u jendom interviju priznala da je svadbu odložiola jer joj to sada nije prioritet u životu.

Naime ona je priznala da ona baš i ne voli toliko velika vjenčanja i gužve te kako su to stvari koje joj sada nisu ni na kraj pameti i ne želi da misli o tome sada.

Njen momak je uhapšen 2017. godine jer je on ima oružje kod sebe koje nije smjeo da ima kod sebe a tada su osim njega uhapšeno još 360 osoba.

Ona naravno nikada o tome nije htjela pričati jer je smatrala kako ipak nema potrebe za tim s obzirom na to da njen privatni žiiovt ne treba da zanima njenu publiku toliko jer ono što ona smatra da oni treba da znaju ona je obajvila i otkrila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *