Showbiz Uncategorized

MARINA VISKOVIĆ se NE ŽELI UDATI za svog momka!! A kada čujete zašto neće moći da vjerujete..

Marina Visković je u dugoj vezi sa svojim dragim sa kojim je posebno zadovoljna i sretna. Naime ona je do sada uvijek pričala kako je brak za nju samo papir i da može da živi sa svojim partnerom i bez toga te joj to nije dokaz da bi ona mogla da bude sigurna sa njim.

Marina Visković je priznala kako njen momak ima želju da napravi neku žurku povodom njihovog vjenčanja kada bi moglo da bude jednog dana ali ona ne želi ni da čuje za to.

Marina je priznala da nikada nije voljela da mašta jer ne vjeruje u to i kako se kod nje većina stvari u životu dešava spontano pa tako i ovo.Ona je sigurna da kada bi jendog dana bila ta žurka da će to da bude zaista luda i nezaboravna žruka koju nikada neće zaboraviti do kraja svog života.

Ono što je sigurno jeste činjenica da Marina jedva čeka da jednog dana postane majka i to joj je zaista velika želja za koju jedva čeka da joj se jednog dana ostvari i da se i ona ostvari u ulozi majke i da vidi kako je to.

Marina je već dugo godina u vezi sa svojim momkom i već neko vrijeme oni žive zajedno i provode vrijeme zajedno a brak im je samo papir.

Kao što Marina i sama kaže ona je već u braku ako će na ove stvari tako gledati jer oni već žive zajedno imaju neke planove za budućnost te im samo fali papir koji će pokazati da su oni u braku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *