Showbiz

Marinko Rokvić ZAVRŠIO U BOLNICI… Njegovo zdravstveno stanje i nije baš najbolje…

Marinko Rokvić je do sada uradio i napravio puno toga u svom životu i uvijek je vrijendo radio i davao svoj maksimum kada je u pitanju posao ali nedavno se pojavio u bolnici jer njegovo zdravstveno stanje nije baš najbolje.

Naime on je nedavno imao probleme sa urinarnim traktom i on je odlučio da se riješi tih muka i problema koje je imao i sa kojima više nije znao kako i na koji način da se izbori.

On je posjetio ovu kliniku koja rješava i probleme impotencije tako da je on odlučio da će potražiti pravu i stručnu pomoć jer više nije mogao to da podnese i da se izbori sa svim tim.

Naime on je poznat po tome kako redovno radi brojne saobraćajne prekršaje bez ikakvih problema i da redovno plaća veliki broj kazni te kako je on već navikao na sve to i radi to bez ikakvih muka i problema.

Naime on je priznao da nikada nije ni pomislio da bi nešto ovako moći da mu se desi i da je ovo moguće da im se desi i na ovakav način.

Nikada nije mogao ni zamisliti nešto ovako ali s obzirom na to da se već desilo morao je da se nosi sa svim tim i da se izbori na pravi način.

Nikada nije ni pomislio da bi jednog dana mogao da se nađe u ovakvoj situaciji ali spreman je da uradi sve samo kako bi se izliječio i kako bi mogao da bude sretan i zadovoljan sa svim što je do sada i na koji način je do sada trebao da napravi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *