Showbiz

MARKO BACIO LUNINU TORTU PRED SVIMA… Evo zbog čega je uradio nešto ovako!!

Luni Đogani je jučer bio toliko ljut što je ovako se nešto ovako desilo i na ovakav način moguće i da je ona mogla dobiti ovaku tortu.

Naime Luna je dobila tortu u obliku djeteline i Marko ej t shvatio kao jedan vidi provokacije i nije mogao da se suzdrži na nešto ovako i na ovakav način te je na torti pisalo lunaslobatorke i to ga je toliko naljutilo i iznerviralo kada je vidio te je odmah odlučio da će baciti tortu pred svima.

Naime oni koji su bili Lunini fanovi dok je ona bila sa Slobom su odlučili da će joj posalti tortu sa ovim natpisom i zaista su to i uradili te je Marko bio itekako ljut kada je ovo vidio jer se nije nadao ovome.

Naime neki se nadaju da će se ona pomiriti sa Slobom i znog toga i rade ovakve stvari te je to itekkao naljutilo Marka jer ne može da vjeruje da su ljudi spremni da urade i naprave nešto ovako i na ovakav način.

Naime Gagi ej do sada bezborj puta ponovio kako Anabela nije baš sretna sa Luninim izborom i kako je bezbroj pita tražila izgovore zbog čega ona i Marko ne bi trebalo da budu zajedno i zbog čega stvari ovako i na ovaj način funkcionišu.

Naime ona nikada niej javno priznala nešto ovako i sigurno ni neće nikada priznati to mnogi su sigurni u to.

Pogledjate šta i kako i na koji način se desilo u rijalitiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *